A csigavérnél vagyok jelenleg, de nem kapok időpontot, melyik másik iskolát ajánljátok?
Ne vedd sértésnek, nem annak szánom, főleg, hogy nem is tudok rólad semmit, de elég sok ehhez hasonló kommentet olvastam már, s nem értem a gondolkozásmódotokat.
Ismeretlenektől kértek tanácsot olyan esetekben, amikor igazából azt sem lehet eldönteni, hogy valóban az oktatóval van a gond, vagy egyszerűen türelmetlenek vagytok.
Egyik oldalról tömeges az igény, hogy az oktató türelmes, jófej legyen, ne akarja lehúzni a tanulót, de rögtön, azonnal kezdje az oktatást...
Az a helyzet, hogy a valóban jó oktatók jellemzően tele vannak munkával, nem ritka, hogy várólista van.
Kaptál egy tanácsot, kihez fordulj, az meg nem tetszik, mert a haverod nem ajánlotta.
Nem vitatom, lehet okkal nem ajánlotta, de az is lehet, hogy ott sem az oktatóval volt a baj (nem tudhatjuk).
Vezetés tanulni időigényes tevékenység, ha igényeid is vannak a minőségi oktatást illetően, mert nem csak egyetlen tanulóval kell foglalkozni az oktatónak.
Fülöp Zoltánt nem ajánlom.
Rengetegszer mentünk vele ügyet intézni, hazaugrott, valamint nőként nem megfelelően bánt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!