Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoros képzéssel kapcsolatban?

Motoros képzéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretnék pár információt kapni.

A kategóriát csinálom sikeres kresz vizsgát tetten. Próbáltam felvenni a kapcsolatot a motoros oktatómmal de mindig azt közli velem hogy most nem ér rá.

Milyen ruha biztobsági fekszetelést kell beszereznem?

Nov1 és márc1 között nincs forgalmi vizsga. De járműkezelési vizsga van?

Köszi előre is.

2014. nov. 4. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Szabványos bukósisak plexivel vagy szemüveggel.

Protektoros kabát, vagy gerinc, váll és könyökvédő.

Protektoros nadrág vagy térdvédő és zárt nadrág.

Hosszú szárú zárt lábbeli.

Protektoros kesztyű.

Ez mind kell a vizsgára. Persze van amit adnak, de ha van eszed úgyis abba motorozol. Tehát érdemes megvenni.

Mi az a járműkezelési vizsga?

Van KRESZ vizsga. Ez van télen-nyáron. Valamint van rutin vizsga és forgalmi vizsga. Ezek télen nincsenek.

És persze az elsősegély. Ez is van télen-nyáron.

2014. nov. 4. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Jármű kezelésnél. A rutinra gondotam. Elsősegély megvan. Mar vannak más kategóriák. Van protektoros kesztyum, protektoros kabát vál gerinc konyok. Van nadrágom is de nincs benne protektor. Azt még szeteznem kell.
2014. nov. 4. 20:14
 3/4 kovpet ***** válasza:

"de mindig azt közli velem hogy most nem ér rá"

Lehet, kellene keresni egy másik oktatót.

2014. nov. 5. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma tudtam vele beszélni. Azért nem foglalkozott velem mert ugysem tudok idén levizsgázni már.
2014. nov. 5. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!