Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.6 os octaviámba szeretnék...

1.6 os octaviámba szeretnék sport légszűrőt. De olyan fomájút mint a gyári, mert nem nagyon szeretnék átalakitgatni. Van e rá mód?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy jó tanácsot ha elfogadsz. NE tegyél sport légszűrőt.

Nem lesz gyorsabb, csak hangosabb, és tönkre fog menni a poros levegőtől. Gondolom 17-20 közötti vagy, én 30. A baráti körömből sokan raktak be sportszürőt, aztán sokan ki is vették. Szar az olaj, szar a papír, szar mind.

Paraszt vakítás.

Ha gyors autót akarsz, vegyél valami 1,9 TDI-t. rakass rá egy krézi adagolót, és egy nagy turbót. 150-300 LE ig lehet húzni pénztárcától függően.

Bármilyen más kocsit tuningolni felesleges, pénzkidobás, csak tönkreteszed, és utána nem fogod tudni eladni a piaci ár alatt sem.

[link]

Itt sok okosat olvashatsz a témáról.

2010. jan. 26. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:

hát igen, hetenkénti, vagy ha poros úton jársz, akkor a naponkénti takarítást,olajzást bevállalod?

Mert ha nem akkor bizony ezek átszívják a port, szóval szerintem se tegyél sportszűrőt.

2010. jan. 26. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
[link] egy jó tipp
2010. jan. 26. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:

tényleg felesleges.

Autót vegyél legközelebb:)

2010. jan. 26. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom van e a kocsidban légtömeg, vagy légmennyiség mérő, de ha igen az fog tönkre menni először. Aztán a porszemek a szelepeket vágják tönkre, végül az egész hengert belülről.

Hidd el nem a levegő kevés a te kocsidnak, hanem a benzin.

2010. jan. 27. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne vegyél nem éri meg tényleg kicsinálja!
2010. jan. 27. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kedves előttem szólókkal. A másik fele az, hogy hiába is vennéd meg, mert ha a motort nem kalibrálod hozzá a többlet levegőhöz, akkor semmit nem érsz vele. És a légtömegmérő úgy fogja érezni magát, mint akinek ráléptek a faszára és hanyatt lökték
2010. jan. 28. 06:56
 8/9 anonim ***** válasza:

"És a légtömegmérő úgy fogja érezni magát, mint akinek ráléptek a faszára és hanyatt lökték"

Ffúúúúú waazeee, régröhögtem akkorát, rendesen kikönnyeztem :D

2010. jan. 28. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök hogy tetszett! :D:D
2010. jan. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!