Hova a fenébe folyik el a vizem?
Sziasztok!
Van nekem egy Passat B5.5-ös 1.9 PDTDi autóm ami 2001-es évjárat.A probléma az hogy szereti a hűtővizet csak azt nem tudom hogy honnét ereszt.A hengerfej tömítés és a vizpumpa környéke kizárva.Személy szerint én vagy a kiegyenlítő tartályra vagy annak fedelére gondolok mert a túlfolyónál látszódik némi nedvesség.Menet közben az autó érdekes hangot hallat mint ha a hűtőredszerben levegő lenne.Eddig nem tudtam mire vélni de valószínűleg összefüggésben van az elfogyó hűtővízzel.
Komoly válaszokat várok!
Köszönöm!
Nem tartom valószínűleg hogy hengerfejes lenne. Annak komolyabb, hamarabb észrevehető tünetei lennének.
Az is lehet hogy valamelyik csőbilincsen kellene csak húzni mert nyomás alatt szivárog a folyadék. Mégis mennyi kilométer alatt mennyi fogy?
A hengerfej tömítés kizárva mert akkor gőzölne a kipufogón keresztül szerintem.De semmi ilyet nem tapasztaltam.
kb. 1500 km alatt cca.5 liter víz ami nagyon sok!
Olyan érdekes szürcsögős hangot is ad.Nem állandóan de bizonyos időközönként.Belülre nem szivárog víz minden száraz.
Szia!
Esetleg meg lett mi volt a hiba? Dettó ugyan ez a jelenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!