Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez teljesen átlagos?

Ez teljesen átlagos?

Figyelt kérdés

Van egy S51-N típusú Simsonom, 3 sebességes.

Az jónak számít, hogy 3.-ban tudok 15 km/h-val menni és ha nem is olyan fürgén, de gyorsítani?Vagy ez teljesen átlagos?

Előző tulaj öreg bácsi volt.Elöl a fogaskerék 14-es.

Jah és még egy kérdés: városi használatra mekkora fogaskereket ajánlotok előre?

Viszonylag fürgének is kellene lennie, de azért 60-nál ne pörögje szét az agyát.

2010. jan. 26. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt most nem teljesen értem
2010. jan. 26. 19:58
 2/3 anonim válasza:

Nekem 4 sebességes van, azzal is meg lehet ezt csinálni 4-ben. Amúgy ez jót jelent,van még benne bőven kompresszió.

Minél kisebb az első fogaskerék annál fürgébb,viszont végsebessége kisebb. Szerintem városi használatra a 14-es jó,esetleg 13-as!

2010. jan. 26. 21:04
 3/3 anonim válasza:
Minél kisebb az első fogaskerék annál fürgébb,viszont végsebessége kisebb??Inkább minél kisebb annál erősebb és jobban gyorsul minél nagyobb annál gyorsabb és lassaban gyorsul.
2010. febr. 6. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!