Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw akku probléma?

Bmw akku probléma?

Figyelt kérdés
1.8 benzin bmw be van egy 45Ah-s akksi. Mikor el akarom inditani csak lattan 1 et. Ablaktörlő meg ilyenek mukodnek... szerintetek az lehet a baj hogy nem birja el az oninditot az akksi? (Telorol irtam bocsi)

2014. nov. 2. 10:11
 1/6 dirtboy ***** válasza:

valószínű kevés neki az a kis aku főleg így novembernél amikor fűtés,világítás is nagyban meríti.

ha újat veszel lehetőleg ne ilyen kis kapacitásút vegyél.

2014. nov. 2. 10:24
 2/6 kazsemestor ***** válasza:
Kevés a feszültség az akkuban. Nekem ugyanez volt,csak a 72ah-s ment tönkre. A hideg leszívja. Mérj rá 1 multiméterrel,mit mutat feszültségben és kösd rá sorba is áramot mérni,nincs-e valami fogyasztó rajta. Nekem már 12V-nál is csak kattant az autó,de központi meg elektromos ablak működött.1 töltést mindenképp megér az akku,mielőtt újat veszel...
2014. nov. 2. 10:53
 3/6 dirtboy ***** válasza:

/Nekem már 12V-nál is csak kattant az autó/

igen mert egy 12Voltos akunak normál esetben 12,7-12,8V a feszültsége.

12,4 75%

12,2 50%

12 25%

11,9 mélykisütött

12,4alatt beindul a szulfásodás,érdemes rakni rá szulvásodás gátlót,olcsó kis pici szerkezet ami kevés áramot vesz fel az akuból másodpercekig és másodperc tört része alatt juttatja vissza egyben,min 80 de akár 200A aramérősségél tolja vissza,ezzel lebontva a szulfát réteget az ólomrácsról.

2014. nov. 2. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az e36-omba raktam egy ebay-en kapható 450 forintos feszmérőt. Kis digit. szar és legalább látom mennyi van az akkuban. Amúgy az enyémnél a 11.7v a határ. Akkor már nagyon necces, hogy elindul-e, főleg nem.... De ezzel a kis kütyüvel menet közben látom a töltő feszt.is.

[link]

2014. nov. 2. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az lemaradt. Varta black valami 75Ah-es
2014. nov. 2. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Bmw e46 rol van szo. Megmertem multival 10.2 ot mutatott. Feltoltottem par orara rá esett a toltottsege. Vettem egy varta 56Ah s akksit es poccre indult. Koszonom!
2014. nov. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!