BMW E36 320I-ből így kb hány lóerő hozható ki?
Az oké, hogy ez a szenvedélyed, de egy turbósítás nagyon nem fog megállni 1 milla alatt, ha magadnak csinálod. Ha mással csináltatod, akkor erre jöhetnek rá még kisebb-nagyobb szorzók :D
Ennek tükrében szerintem felesleges időt és pénzt pazarolni, holmi +10-20 lóerős ökörködésre, főleg úgy, hogy a turbós motorhoz eleve más kipufogó kell majd.. :)
Ha már kipufogózunk én azt alapból savállóból csináltatnám, az meg megint $$$ :/
A fék megint olyan dolog, hogy legyen nagyobb fúrt/mart tárcsa normális betéttel, ahhoz nagyobb féknyereg kell, de akkor már az is legyen legalább 4 dugattyús, fém fékcsövek.. ez megint több mint fél miska.
Vagy csak én látom végletekben a világot? :D
Lényegében igen. Mondjuk a 4.4-es M62-t még mindig könnyebb befabrikálni a gépházba, mint építeni egy turbós motort, és az garantáltan ~300 lóerő az idők végezetéig.
Ráadásul ötödannyiból megvan. Igaz, ez nem tuning. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!