Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E36 320I-ből így kb hány...

BMW E36 320I-ből így kb hány lóerő hozható ki?

Figyelt kérdés
Alapból 150LE ha jól tudom. Tervbe van véve egy komplett kipufogórendszer leömlőtől kezdve a végéig. Sportlégszűrő (Nem feltétlenül direktszűrő) És ezek után egy Chiptuning + Motor belövése a szívó és kipufogó oldalhoz (utóbbi nem tudom beletartozik-e a chiptuningba). Viszont szeretném tudni kb mennyit kaphatok, nem szeretném hogy átverjenek! Nagyából ennyi lenne amit a motorhoz szeretnék nyúlni egyenlőre. Inkább optikára, fékekre, hifire és futóműre költök ezek mellett!
2014. nov. 1. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából + 20 lóerő , többre ne nagyon számíts, szerintem ha utána számolsz rájössz h nemigazán éri meg ...
2014. nov. 2. 00:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Pár éves projetctbe bele van véve a motor teljes átépítése, Turboval. Cél a 300 körüli LE. Ez csak egy kis plusz a motornak amiket fentebb leírtam :) És nem, nem akarok erősebb motort belevenni :D Ezt szeretném megépíteni. Őrült vagyok meg hülye is tudom de ez van. Ez a szenvedélyem. :)
2014. nov. 2. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy ez a szenvedélyed, de egy turbósítás nagyon nem fog megállni 1 milla alatt, ha magadnak csinálod. Ha mással csináltatod, akkor erre jöhetnek rá még kisebb-nagyobb szorzók :D

Ennek tükrében szerintem felesleges időt és pénzt pazarolni, holmi +10-20 lóerős ökörködésre, főleg úgy, hogy a turbós motorhoz eleve más kipufogó kell majd.. :)

Ha már kipufogózunk én azt alapból savállóból csináltatnám, az meg megint $$$ :/

A fék megint olyan dolog, hogy legyen nagyobb fúrt/mart tárcsa normális betéttel, ahhoz nagyobb féknyereg kell, de akkor már az is legyen legalább 4 dugattyús, fém fékcsövek.. ez megint több mint fél miska.

Vagy csak én látom végletekben a világot? :D

2014. nov. 2. 01:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak te :D Az autó az egyetlen dolog amire bármennyit képes vagyok költeni. ha 5 év alatt lesz meg az ára akkor 5 év ha 10 akkor 10 :d de ez érdekel a legkevésbé :D amúgy kipufiról érdeklődtem Katalizátor nélkül 110ezer. :D Katalizátor az némi + pénz :D
2014. nov. 2. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benen biztos, de szerintem az E36-ba befér a 4000-res V8 az 5-ös BMW-ből (az E30-ba is belefér). És ezzel le is tudtad a tuningot, és tuti ütősebb lesz, mint akármilyen turbó, kipufogó, vagy bármi más.
2014. nov. 2. 11:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Jah. De azt nem tuningnak hívják hanem motorcserének. ne keverd a kettőt :D
2014. nov. 2. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ki akartam fejezni vele, hogy az ilyesféle tuning a legértelmetlenebb dolog.
2014. nov. 3. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Lényegében igen. Mondjuk a 4.4-es M62-t még mindig könnyebb befabrikálni a gépházba, mint építeni egy turbós motort, és az garantáltan ~300 lóerő az idők végezetéig.

Ráadásul ötödannyiból megvan. Igaz, ez nem tuning. :D

2014. nov. 4. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!