Milyen tapasztalaitok/véleményetek van a VW Golf V-ről?
Figyelt kérdés
Pozitív-negatív tapasztalat, ár/érték arány, szerviz, alkatrészpiac, minden érdekel. Köszönöm!2014. nov. 1. 16:53
1/7 anonim válasza:
1.9 TDI azt csókolom.
Jó autó, a szervíz szerintem vállalható még (kinek mi), alkatrész van dögivel.
Bár nem vennék ilyet, mert nekem nem tetszik külsőre.
2/7 anonim válasza:
1.9TDI vagy 1.6 benzin. Jó autók nincs velük gond ha nem hajtják szét őket.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ezekben a motorokban gondolkodok én is. Esetleg 1.6 Fsi? Bár az elég ritka.
A szervizt én is hallottam hogy drágább, de örülök hogy végre valakitől azt hallom hogy még vállalható. De hát ez nem egy swift... :)
2014. nov. 5. 20:06
4/7 anonim válasza:
Hát végülis az FSI sem rossz, csak több a hiba lehetőség. Eddig a szervízbe csak 1 FSI Golf IV volt aminek tönkre ment az egyik befecskendezője. Rossz volt szerelni de mivel elég ritka az FSI rendszer nem sok rosszat lehet róla hallani :D Szerintem egyedül az a lényeg hogy ne valami ócska magánkútról tankolj bele mert ott olcsóbb az anyag, hanem mondjuk OMW,MOL,Shell,AGIP amelyik szimpatikusabb :D
5/7 anonim válasza:
4-es vagyok(egyben a 2-es is:D). És mivel nem kell sokat szervizelni szerintem is vállalható. Annyira az alkatrészek sem lehet drága és ezt még otthon is lehet szerelgetni.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát többnyire Molnál tankolunk mindig, ha az nem, akkor Agip. :)
Egyébként ha találnék egy 1.9 TDI-t annak nagyon örülnék, de sajnos az is elég ritka már ahogy nézem. Tele van PD TDI-vel a piac, de olyat nem szeretnék.
2014. nov. 5. 20:46
7/7 anonim válasza:
Hát ha nem olyan sürgöss akk keresgess esetleg nézegess külföldön is. Lehet jobban megérné behozni. kicsit nagyobb ceremónia de szerintem kint jobban vigyáznak az autókra mint itthon sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!