Miért vezetnek ilyen veszélyesen a furgonosok?
Ma reggel is fordulok meg y-ba amikor jön egy ilyen idegbeteg villogva, dudálva beláll elém és senki semerre nem tud menni.
Meg állandóan bejönnek a seggembe és tolnak le az útról, piroson is átmennek és hasonlók
Értem én hogy munka meg sietni kell, de azért ésszel is lehetne.
1. Megfordulást akkor alkalmazol, ha nem akadályozol senkit se a haladásban.
2. Nem értem, hogy nem tudtatok semerre menni, bármelyik irányból is érkezett, valamerre tudnod kellett volna gurulni, hogy utána kiegyenesítsed a kocsit.
Más:
Engem általában még a városon belül előznek ki rendszeresen a fehér furgonok. Nekik kevés az 50km/h. Nagyon sietnek. De annyira nem érdekel, menjen ha ennyire viszket a segge. Az nem érdekel ha a seggembe jön, had jöjjön, nem fogok gyorsabban haladni, sőt direkt csontra 50-el fogok menni :)
Nem tudom, de ez inkább szerintem sofőrfüggő.
Velem személyautósok is művelnek nagyon gyakran hasonlót. Illetve a munkahelyemen szoktam dobozos kisteherautót vezetni (Citroen Jumpy, Ford Connect) de soha nem vezetek agresszívan, meg nem csinálok ilyeneket mint a kérdésben.
Én is utálom őket, de valahol megértem, mert akik ezeket vezetik, azokat:
-majdnem minimálbérért hajtják éjjel-nappal
-ha egy percet késnek, ki vannak rúgva
-egyszerre 5 helyen kell legyenek
-100 km-s utat 1 óra alatt kellene teljesitsenek
és hasonló dolgok miatt.
Szerintem a klasszikus fehér furgonos állatfaj a gazdasági válsággal kihalt. A kihalt fehér furgonosok fehér furgonjaival ma kisvállalkozók járnak, azok vigyáznak rájuk, engem a fehér furgonos állandóan feltart.
Amire ti gondoltok azok a futárcégek furgonjai és néhány túlélő fehér furgonos. Ezek sietnek mert két napra való munkájuk van egy napra, a biztosítás nem érdekli őket, a kocsin casco van, az első ütközésig bátrak (aztán óvatosabbak lesznek, emiatt lassabbak,nem tudják elvégezni a két napra való munkát így lecserélik őket egy új furgonosra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!