Simson adásvételi?
Figyelt kérdés
Egy Simson Start újítok fel, és vettem egy másik vázat, amihez nincs adásvételi. Azt olvastam hogy az fog kelleni a kötelező biztosítás megkötésénél. Arra gondoltam hogyha a régi váz tábláját átrakom amibe benne van a régi váz száma akkor az úgy jó, vagy egyeznie kell a vázba beütöttel?2014. okt. 29. 21:37
1/4 petizacc válasza:
Vagy írsz magad egy kamu adásvételit.
Kitöltöd a család adataival, vagy kitalált személyekkel.
Hidd el a kutya sem fogja ellenőrizni az adatok valódiságát.
3/4 anonim válasza:
Nem kell adásvételi a kötelező megkötéséhez. Netes alkuszon keresztül ilyet nem kérnek. Nem is kérhetnek mert az nem a biztosító dolga hogy tőled igazolást kérjen hogy legálisan a tiéd a váz (is). Viszont ennek ellenére érdemes lepapírozni, mert ha van valami gebasz akkor a biztosító minden lehetőséget meg fog ragadni hogy megtagadja a kifizetést, hisz az érdeke ezt diktálja. Ne adj nekik feleslegesen támadási felületet. Írjál tényleg valakivel valami kamu adásvételit, az ilyen öreg Staroknak már úgyse tudnak utánajárni, hogy kié volt valaha.
4/4 anonim válasza:
Utolsó, de bizony, hogy kérnek adás-vételit, nekem is be kellett küldenem szépen. Alkuszon keresztül kötöttem.
Kérdező, leírták a megoldást. Írsz egy adás-vételit az új vázszámmal és a régi motorszámmal, és kész. Nincs nyilvántartás a segédmotoros kerékpárokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!