Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson adásvételi?

Simson adásvételi?

Figyelt kérdés
Egy Simson Start újítok fel, és vettem egy másik vázat, amihez nincs adásvételi. Azt olvastam hogy az fog kelleni a kötelező biztosítás megkötésénél. Arra gondoltam hogyha a régi váz tábláját átrakom amibe benne van a régi váz száma akkor az úgy jó, vagy egyeznie kell a vázba beütöttel?
2014. okt. 29. 21:37
 1/4 petizacc ***** válasza:

Vagy írsz magad egy kamu adásvételit.

Kitöltöd a család adataival, vagy kitalált személyekkel.

Hidd el a kutya sem fogja ellenőrizni az adatok valódiságát.

2014. okt. 29. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
jaja
2014. okt. 29. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell adásvételi a kötelező megkötéséhez. Netes alkuszon keresztül ilyet nem kérnek. Nem is kérhetnek mert az nem a biztosító dolga hogy tőled igazolást kérjen hogy legálisan a tiéd a váz (is). Viszont ennek ellenére érdemes lepapírozni, mert ha van valami gebasz akkor a biztosító minden lehetőséget meg fog ragadni hogy megtagadja a kifizetést, hisz az érdeke ezt diktálja. Ne adj nekik feleslegesen támadási felületet. Írjál tényleg valakivel valami kamu adásvételit, az ilyen öreg Staroknak már úgyse tudnak utánajárni, hogy kié volt valaha.
2014. okt. 30. 06:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó, de bizony, hogy kérnek adás-vételit, nekem is be kellett küldenem szépen. Alkuszon keresztül kötöttem.

Kérdező, leírták a megoldást. Írsz egy adás-vételit az új vázszámmal és a régi motorszámmal, és kész. Nincs nyilvántartás a segédmotoros kerékpárokról.

2014. okt. 30. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!