Thomas Gsi kérdése:
Kinek mi a tapasztalata a P rendszámmal? Németből szokott vki igy autot hozni?
Figyelt kérdés
mennyire állitanak meg a rendőrők? ha van bizonyitván h szerelő vagyok az se jó? illetve hol és hogyan lehet német ideiglenes rendszámot igényelni?2014. okt. 28. 12:38
1/3 anonim válasza:
ha van bizonyitván h szerelő vagyok az se jó?
Mire?
2/3 anonim válasza:
Vagy saját vállalkozás kell, aminek a tevékenységi köre jogosulttá tesz próbarendszám használatára, vagy egy ilyen cég alkalmazásában kell állnod. Önmagában attól, hogy autószerelői végzettséged van, szimplán magánszemélynek számítasz - és mint ilyen, nem használhatsz P rendszámot. Ha út szélén állnak a rendőrök és sorban igazoltatnak, akkor téged tuti kiintenek, pont a sok visszaélés miatt.
3/3 anonim válasza:
Ideiglenes rendszámot csak úgy tudsz igényelni,ha az autó nincs forgalomba helyezve és veszel rá piros rendszámot ami 1 hónapig érvényes és kb. 110€ a biztosítással együtt.Én a tavaly így hoztam haza egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!