Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pesten hol vannak autó versenyek?

Pesten hol vannak autó versenyek?

Figyelt kérdés

2014. okt. 27. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
este az utcán. komolyabb legálisakat nem tok.
2014. okt. 27. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
és illegális?
2014. okt. 29. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Hungaroringre menjél, ne mást veszélyeztess a sufni tuningos "p*namágnes" kocsiddal. Az összes ilyen versenyző jogsiját elvenném egy életre...
2014. nov. 6. 17:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha és ezt előttem is mered mondani vagy csak itt vagy nagy ember?Ja es nekem nem sufni tuningos kocsim van hanem bmw e36 szakszerűen tuningolva papir is van róla
2014. nov. 8. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne kapd fel a vizet ő csak arra gondol hogy ha versenyezni akarsz akkor tényleg ne az utcán tedd mert vagy a te vagy a más életébe kerülhet. A hungaroring biztos drága ha szeretnél ott edzegetni vagy ilyesmi de vannak kissebb versenypályák. Ahol én lakom ott a Rabócsiringen 20.000 egy autó egy pályanapra. annyit mész amennyit akarsz nyitástól zárásig.
2014. nov. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!