Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada Samara 1.3 vagy VW Golf...

Lada Samara 1.3 vagy VW Golf 1 1.6 TD?

Figyelt kérdés

Melyik jobb? mind motorikusan,fogyasztás, teljesítmény és rothadás szempontjából?:)

Milyen tapasztalatotok van velük?

Melyik jobb?

2010. jan. 25. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A Golf de én benzineset vennék az is biztos!
2010. jan. 28. 16:11
 12/16 anonim válasza:
53%
Golf! stabilabb, kevesebbet is eszik, nem rohad annyira és olyan gyorsan, ahoz kapsz még alkatrészt olcsón. A ladához már nem olyannyira.
2010. jan. 28. 18:06
 13/16 anonim válasza:
80%
Szigorúan csak golf és jó a diesel.
2010. jan. 28. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Én a Ladát venném, mert azt ismerem. Golfom még nem volt. És tudom ez nem indok, de nekem külsőre nagyon nem tetszenek az öreg Golfok.

18:06, mert mintha a Ladához olyan baromi drágák lennének az alkatrészek! :D Csak körül kell nézni. Kis túlzással pár száz forintért egy fél motorblokkot utánad vágnak.

2010. máj. 4. 17:40
 15/16 anonim válasza:
Én biztos Samarát vennék a helyedben.(nem csak azért mert nekem is az van).Olcsóbb a vételára is és a fent tartása is.Pénz kérdése amúgy,mert ha kimegy valami a golfból akkor annak a pótlása biztos drágább lesz mint ha mondjuk a samarából menne ki valami.Viszont a golf-nak nagyobb a tekintélye,jobb vele megjelenni (bár az sem fiatal VI-os golf) :D Egyébként a Samara fogyasztása vegyesen nézve 6,2-6,5 ha! nincs kigyilkolva belőle a motor.Én ennyit mértem vele legutóbb.Megbízható járgány,nekem még egyszer sem állt meg.Mondjuk én amikor meg vettem szinte mindent átnéztem és kicseréltem gyári alkatrészre.Műszakin is mindig simán átmegy.:) Meg írhatnád majd melyik mellett döntöttél.
2011. júl. 16. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is Ladám van, igaz nem Samara, hanem a régebbi klasszik típus.

1978-as, nem mai járgány! Családon belül örököltem. Eladás gondolata soha föl sem merült, mert annyit úgyse adnának érte, amennyit ér. Bár már utcán, parkolóban is többen kérdezték, hogy nem lenne eladó-e.

Rozsdafoltot keresve se lehet rajta találni. Pöccre indul hidegen, melegen. Még soha sehol nem hagyott ott. Műszakin is mindig elsőre átmegy. Legutóbbi vizsgán, pl nem akarták elhinni hogy ez egy 33 éves autó. :D

Mondjuk az igaz, hogy erre a kocsira vigyázva volt, jól karban volt tartva, mindig garázsban volt.

Fenntartása sem egy óriási költség. Éves biztosítása nekem kb 10eFt körül van. Meg tankolni kell bele.

Szóval nekem sincs rossz véleményem a Ladákról. Jó persze műszaki tartalommal, komfortigénnyel ne egy mai 0km-es autóhoz hasonlítsuk!

2011. júl. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!