Akik dízelt tankoltok, hogy olcsón szerezni a gázolajat?
Én elmegyek a kútra ami útba esik és teletankolom MaxxMotion Diesellel az autómat. Ennek literenként 35Ft a felára az alaphoz képest, viszont annyival kevesebb fogy belőle, hogy majdnem behozza a felárat.
Én nem nem vagyok gazdag. Átlag alatti fizetésből élek. De annyira nem izgat, hogy most a kannás gázolaj pár tíz Ft-tal olcsóbb a susnyásban. Hetente 30 litert elautózok. Ez legyen egy 1000-es felár hetente. Más ennyit simán elszív, vagy eliszik a kocsmában. Én meg eltankolom, mert:
az autót nem egy-két évre vettem. Nem hiányzik hogy horror árért kelljen nagynyomású szivattyút, esetleg injektorokat cserélni. Meg az se, hogy mondjuk vasárnap éjjel a pusztán az autópálya közepén megálljon alattam a vas. Úgyhogy jobb félni, mint megijedni - én ezt vallom és szépen a kúton tankolom a prémiumot.
kerd meg oket!
nalam elmult az a vilag...
etolajam van ha erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!