Mit csináljak a quadommal?
Nyár elején egyszer csak elment a fék. No sebaj, gyors le lett légtelenítve, azt csapattal tovább. 1 héttel később megint elment. Lelégtelenítettük, de már nem volt az igazi.. Na vettem egy fék munka hengert. Megjegyeztem egy hátsó tárcsafékes fékről van szó. Úgy rohadt jó volt idáig. Kérdés: rakok neki egy kis fékolajat( lehet h már kevés volt neki) lelégtelenítem és jó lesz? Vagy van esély arra, hogy megint elment a munkahenger? Mert ha igen, akkor az eladót azzal verem fejbe úgy, hogy megy a kórházba. A kezem meg műtétre. Segítsetek:D
A másik, a szemét tanksapka közepén van ilyen fa****opó szellőző, aztán túl erősen tekertem rá, és kiötörött belőle. Próbáltam ragasztani, tanksapka ragasztóval, szélvédőragasztóval meg minden fossal, de egy idő után elengedte...
Ha lehetne pont ilyet venni, rögtön vettem volna, nem ez a kérdés..
Érdemes az esztergályossal csináltatni egy olyan menetű sapkát fémből? Vagy mi lesz? Köszönöm a válaszokat! ( bocsi a stílusom miatt)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!