1970-es GAZ-24 mennyit ér?
Figyelt kérdés
Rozsdát keresni kell rajta 1994 óta áll. garázsban letakarva kitakarítva teletankolva lett eltéve.2014. okt. 20. 17:24
1/1 lupara válasza:
Én nem tudom mennyit érhet,de érdekelt,utánanéztem.Napi közlekedésben résztvevő,teljesen rendbenlévő Volga tulaj szerint,autója 1,2milliót ér.(1973-as).A Tiéd 20 éve áll,megnyugtató körülmények közt.Ez jó.Egy nem forgalomban lévő, felkészitést igénylő M-24-es 4-600ezret érhet.Erre min.még ennyit kéne költeni,hogy forgalomképes legyen,állitása szerint.Ez természetesen csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!