A pickup mire, kinek való leginkább?
Figyelt kérdés
Munkámból kifolyólag szükségem volna egy terepen is helytálló kocsira. Viszont azt hallottam a pickupok hosszabb távon kényelmetlenek főleg hátul, suv nem lenne jó, egy terepjárót meg túlzásnak tartanék venni. Van ezen kívül másik kocsi, de természetesen nem csak munkaautónak akarnám használni, úgymond személyszállításra is (családdal, barátokkal) ajánlatod volna a pickup, vagy inkább egy terepjáró? Ha terepjáró akkor milyet ajánlotok? Jó megjelenésű, de mégis terepre való kellene, szóval nem lada niva (semmi bajom a nivával) Ha pickup akkor milyen? Nekem egyből a hilux ugrott be.2014. okt. 18. 17:36
1/3 anonim válasza:
Haveromnak Mitsubishi L200-asa van, kipróbáltam a hátsó ülést, én nem vállalnék be vele hátul ülve egy hosszabb utat. Lehet vannak olyan újabb változatok, amikben hátra is értelmes ülést pakoltak, ezt passzolom.
Amúgy az L200-ra tényleg igaz, amit ezekről a pic-upokról mondanak. A laprugós felfüggesztés miatt tényleg kicsit pattogósabb terheletlenül,a terepgumi zajos..
Ha nem kell nagy cuccokat cipelni a munkádban de sokat járnál emberekkel, akkor inkább egy terepjáró ( pl Pajero Wagon ). Ott a hátsó üléssor is "kényelmes", de azért hátra még fér cucc bőven. Nyilván ha raklapos motyót hordanál vele, hagy IBC-t, akkor a terepjáró kilőve :D
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából a csomagtér ha lehet ilyet mondani nem számít, nem kell sok dolgot hátrapakolni, leginkább semmit.
2014. okt. 18. 18:07
3/3 anonim válasza:
A Hilux tökéletes, de szinte mindegyik japán pick-up kiváló arra a feladatra amire használnád. A Nissan Navarát viszont jobb kerülni, mert komoly gondok adódhatnak az erőátviteli rendszerével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!