Ford Focus, Seat Leon vagy VW Golf 4?
Mit kell tudni ezekről az autókról? Az 1999-2003as kiadásúakra gondolok.
Melyikből kapod a legjobbat egy X összegért? Meg melyik autó a legmegbízhatóbb, legolcsóbb fenntartani és stb..?
Ford Focus is nagyon sikeres, főleg a régebbi, TDDI motorosak (benzineseket nem tudom).
Seat Leon és Golf 4 ugye egy és ugyanaz, és a Golf 4 ugye nagy sláger, és nagyon jó autó, az 1.9 TDI kinyirhatatlan. De azért mondom hogy Seat Leont vegyél, mert a Golf 4-et unom már, rengeteg van, hamarabb megnézek egy szép Seatot már. De a Focust is ajánlom, ha az tetszik jobban. Igazából eggyikkel sem fogsz rosszul járni.
Értem, köszönöm :)
Manapság mennyiért lehet ezek közül normális állapotban lévőt venni?
focust drágábban lehet kapni
golf4 a drágább mert német és a név a seat kb1-2 százzal olcsóbb de persze ez is német már de eredetileg spanyol amúgy ugyanaz mint a golf 4 csak más a borítás,golf 4 aartam leon lett belőle keress 1,9 tdi az lessz a legjobb választás motor szempontból amúgy mind 3 jó autó
Szerintem a legdögösebb a Seat Leon, de semmiképpen ne 1.4-es benzines motorral, mert az nagyon vérszegény a kasztnihoz.
Amúgy ahogy előttem írtak a Golf 4 és a Seat Leon műszakilag egy és ugyanaz, viszont a Leon sokkal elegánsabb kívül-belül. Nekem volt anno...
A Focus se rossz kocsi, de arról nem tudok bővebbet.
Az miért baj, ha nem tucat autód van?
Amúgy komolyan jóval elegánsabb a belseje is mint a Golfnak, szerintem nézz meg élőben 1-2 Golf-ot, Leon-t, Focus-t, hátha segít a döntésben. Amúgy ha jó állapotút fogsz ki, akkor mind a 3 jó vétel lehet.
Ebben egyetértek, de mivel a legtöbb Leon-ban kismotor van így ott van esély jókat kifogni.
Cupra-ból szinte lehetetlen nem széthajtottat találni.
2010 körül akartam venni egy dízel Cupra-t mert korábbról jó tapasztalatom volt a Leon-al, de mind rommá volt hajtva, akkor végülis inkább egy hasonló teljesítményű de tucat motoros Audi A3-ast vettem, azóta már az sincs meg.
Ezt csak azért írtam le, mert piszok jó autó, én másodszor is megvettem volna egy erős dízel motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!