Knight Rider (Kitt 2000) világhírű autónak számít? A fiatalok miért nem ismerik?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy a Knight Rider világhírű autónak számít? A Pontiac Trans am 82 átalakított verzióra gondolok, nem a új Ford mustangra.
+ unokahúgom 13 éves és mikor mutattam neki Kittet képen azt nem mondta nem ismeri.
2014. okt. 17. 16:13
11/12 A kérdező kommentje:
Igen , nyilván azért nézi a ember mert ilyen autó nem sűrű hazánkban! A népautó Suzuki és Opel , azért a pontiac nem sűrű főleg ez a régi Trans am 82-as! De így átalakítva még ritkább ! :)
Én azért biztos lesnék a autópályán ha egy ilyen menne előttem ! :)
2014. okt. 18. 09:38
12/12 anonim válasza:
azér az nem igaz hogy csak max a 90-es évek gyerekei emlékeznek rá, 2002-es vagyok, és otthon a faluba a max velem egykorú gyerekek emlékeznek rá, de csak azér mert még régen ment a tv-ben és ha kitt nem beszélt volna akkor már rég elfelejtettük volna, de ha most megkérdezem egy 10-éves gyerektől az lesz a válasz hogy nemtudom. tehát én vagyok az utolsó generáció akinek volt egy jó gyerekkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!