3 gyermekes család vagyunk, első autónkat szeretnénk megvenni.1000000 Ft-ig "nyújtózkodhatunk" . Fontos, hogy megbízható, problémamentes, olcsón fenntartható jármű legyen. Suzuki, Skoda, Opel? Autós családosok, mit javasoltok?
Én meg a Combo 1,7 CDTI-vel 960 Km-t, kibírtam 100-zal tötyörögve, így 4,9 liter lett az átlag... Otthon, átlagos használati körülmények között is 6 alatt van mindig a fogyasztása, és 3 gyerek mellé sokkal megfelelőbb, mint egy Fabia, vagy egy Stilo... A babakocsit össze sem csuktam, úgy szoktam beledobni a bőröndök közé... Nem értem miért lett az előzőm lepontozva? Akinek szerény összeg áll a rendelkezésére, annak sokkal fontosabb az ár-érték arány, márpedig ekkora autót ennyi pénzért mást nem kapsz normális állapotban, komolyan. De mondhatnám a Kangoo-Berlingo-Partner-Doblo quartettet is, a Caddyt szándékosan kihagyom, túlárazott ahhoz képest, hogy MI is valójában.
Lehet gondolkodni a Zafirában is, jó kocsi, talán elég is a mérete, de sokkal drágább azonos évjárat-állapot esetén. 1 M-ből legalább 2-3 évvel öregebbet és lestrapáltabbat kapsz ilyen autóból, aminek "presztizse" is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!