Mennyibe kerül újan egy burgman 250 -es motor?
Nincs új 250-es Burgman. 200-as van. Belinkeltem már a gyártó honlapját, nekik se hiszel?
Használtan itt találsz párat, válogass: [link]
A hasznaltauto.hu-n a motor fül alatt nagyon sok hirdetés van fenn (innen linkeltem a 250-es Burgmanokat).
Ezen kívül még a jofogas.hu-t, és az olx.hu-t érdemes szerintem nézegetni. Mindegyiknél tudsz szűkíteni ccm szerint is, illetve területre i rá tudsz keresni (pl melyik megyén belül, vagy adott településtől max milyen távolságra van a hirdetett motor).
Amúgy én Szombathely mellett vagyok, és ha ajánlhatok valamit: ha van rá lehetőséged, menj el Győrbe a Red Baronba. Kifejezetten használt motorok adás-vételével foglalkozik a cég, nagyon sok motor van a kínálatukban. Sok időt el lehet tölteni nézegetéssel, és legalább rá tudsz ülni egyre-egyre, megnézni, hogy neked melyik a legkényelmesebb.
Azt hiszem, van honlapjuk is, keress rá.
Na most álljunk meg egy szóra. Ha 14 éves vagy, nem is vezethetsz ilyen nagy motorokat. Még robogót sem. Te még max AM kategóriás jogosítványt szerezhetsz, amivel segédmotorokat vezethetsz. Tehát 50ccm-eseket.
Akkor miért nézel 250-eseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!