Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek közül melyik autót...

Ezek közül melyik autót vennétek? 300-ig keresek, és ezeken gondolkodom.

Figyelt kérdés
Régi Clio, Swift, Skoda Felicia vagy Matiz? Esetleg ha vannak saját tapasztalatok, azok is érdekelnek.
2014. okt. 14. 17:25
 1/8 A kérdező kommentje:
* 300 ezer ft-ig, természetesen.
2014. okt. 14. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Swift vagy Felicia, bár utóbbi nagyon tud rozsdásodni.
2014. okt. 14. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem a Felicia bejött,4 éve vettem 335-ért,rengeteget használtam már,és alig volt baja.

Lekopogom,de bárhová el mernék vele indulni,télen,nyáron.Kicsit rozsdásodik,de nem lukas,és nem tök rohadt.

És ha valami baj lenne vele,olcsó az alkatrész,és sok bontott cucc is van.

2014. okt. 14. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Swift. Nagy választék, könnyen találhatsz korrekt állapotút, megbízható, olcsó az alkatrész. Csak arra figyelj, hogy lehetőleg ne legyen baleseted. Bár sejtésem szerint ilyen szempontból a másik két lehetőség sem sokkal jobb.
2014. okt. 14. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Régi Clio az, amit ezek közül megvennék, de inkább egy benzines Renault 19-et vennék.
2014. okt. 14. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyértelmű Swift. Tapasztalat. Nekem is van. Ebben az árkategóriában csak azt érdemes. Arra fogsz a legkevesebbet költeni az évek során.

Persze ne az első szembejövőt vedd meg.

Franciát ennyiért semmi esetre se.

2014. okt. 14. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Olvass és utána írj...

A franciáknak általában az elektronikája rossz, de mechanikusan nagyon jók. Mivel a 19-esekben semmi elektronika nincs, így nincs minek tönkremenni. A világból kimennek. Ezerszer inkább Renault 19, mint egy papírswift... Legalább abban egy karambolt van esélyem túlélni. Tudom, hogy nem meghalni megyünk az utakra, de pont délelőtt olvastam egy cikket, hogy egy Fiat Bravos nekiment egy Swiftnek, a Fiatos volt a vétkes, a Swiftben mindenki meghalt, a Bravovan meg könnyen sérültek. Mindkettő 15-20 év körüli és hasonló méretűek. Nekem megérne havi plusz 1-2 ezret a biztonság...

Aki Swiftet vesz, az csak magát nyugtatja, hogy olcsó. Karosszériás vagyok, így láttam már pár Swiftet városi koccanás után. Nem túl szép látvány általában.

2014. okt. 14. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy 300 ezerből azt vedd meg, amiből jó állapotút találsz. Alaposan nézd/nézesd át a kiszemelt kocsit hozzáértő személlyel, akár egy márkaszervizben.

Ennyiért a márka másodlagos, figyelembe véve, hogy azonos kategóriájú kocsik között keresgélsz (alsó kategóriás kocsik). Ne egy embléma alapján dönts.

2014. okt. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!