A Toyota Celica 1.8 szerintetek női autó?
Figyelt kérdés
Egy fórumon olvastam, hogy egy lány szerint a Toyota Celica 1.8 egy tipikusan női autó. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is mert szerintem egyáltalán nem így van.2014. okt. 14. 14:42
1/20 anonim válasza:
szerintem így van bár ma már a fiúk is úgy öltöznek mint a nők szóval nem tudom
2/20 anonim válasza:
igen, a supra az már inkább férfias bár manapság a férfias szó már nem létezik csak fiúcskák vannak
3/20 A kérdező kommentje:
És szerintetek miért női autó?
2014. okt. 14. 17:02
4/20 anonim válasza:
Melyik széria? A bukólámpás nem csajos, de az újabb széria magasra húzott "cicaszem" lámpái kicsit csajossá teszik. Inkább unisexnek mondanám, egy srácnak átlagos, egy csajnak pedig már vagány autónak mondanám.
5/20 anonim válasza:
Tipikus női autó? Akkor a Yaris mi? Bébikomp? XD
Hagyjuk már. A legtöbb férfi szívesen lecserélné az átlagos kocsiját (pl: Swift, Polo, Punto, Astra, 206-os Peugeot stb) egy ilyen 1.8-as, 142LE-s kocsira. Vagy legalábbis elfogadná 2. autónak.
Sőt, létezik 1.8-as 191LE-s változat is. Az is nőies?
6/20 A kérdező kommentje:
Utolsóval teljesen egyetértek!
2014. okt. 17. 21:07
7/20 anonim válasza:
Nem a teljesítménytől lesz egy autó férfias. Elsőkerékhajtású autó eleve nem való férfiembernek. :)
A Celica formaterve nőies, ennyi. Nem túlzottan, de azért kissé feminin a magasra húzott lámpáival.
8/20 anonim válasza:
Utolsó: Akkor ennyi erővel az új autók 80°-a nőies, mert mindegyiknek magasra húzott lámpája van, és mindegyik kerek formát mutat.
9/20 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Ennyi erővel a Nissan GT-R is egy nőies autó.
2014. okt. 18. 19:37
10/20 anonim válasza:
Az annyira nem, mert nem olyan aranyos "pofis". Viszont szépnek sem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!