VW Golf V 1.9 PDTDI vagy VW Golf VI 1.6 CRTDI? Melyik a jobb, megbízhatóbb?
Azért a nagynyomású szivattyú vagy egy CR injektor sem 20 000-res költség :D
Én inkább az 1.9 felé hajlok.
A CR-dízelt választanám mindenképp.
Az adó a teljesítménytől és az autó korától függ.
A biztosításnál nem releváns, hogy CR vagy PD. Ott inkább a te adataid a mérvadóak.
Nekem egy 1.7CDTI Opelem van. 216e-nél tart a km-számláló, eddig gond még nem volt vele. Ha nem ragaszkodsz a VW-hez ebből 2,5 millióért már 3-4 éveseket is kapsz...
A narancssárga az nekem se! Nem is olyanom van. 7"-os színes kijelzőm (CID) van, gyárilag. Megjeleníthető rajta a keréknyomásoktól kezdve az aktuális térképekig, GPS információkig minden. Utólag ilyet nem nagyon érmi szerintem betetetni. Legalábbis új alkatrészekkel biztos nem, mert csak a kijelző valami 600.000Ft. Horror! De bontottan is hat számjegyű mindennel az ára.
Az hogy ki mit érez tágasnak vagy szűknek ralatív. Sok autóban ültem már, céges autóként is használtam jó néhány típust. Szerintem a helykínálata átlagosnak mondható. Négy ember hosszútávon is kényelmesen elfér benne. Ráadásul az enyém bőr sport üléses, aminek az oldaltartása is nagyon jó. Sokkal jobb, mint az alap szövet ülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!