Vennél autót ha alkalmi vétel, van félretett pénzed is, viszont nincs épp munkád?
"max 1,5-2 hónap alatt találnál munkát" - És ha mégsem? Én ilyen körülmények között akkor vennék kocsit, ha mindenképp szükségem van rá, életbevágóan fontos. Amúgy megvárnám, míg új munkahelyemen letelik a 3 hónap próbaidő, és megfeleltem.
Ja, és még valami: nincs olyan kocsi, ami után sírni kell, ha elviszik. Kocsit mindig talál az ember, ha keres.
Milyen próbaidő? Bármikor elküldhetnek, akár 2, akár 4 hónap után is. Engem 10 hónap után küldtek el egyik napról a másikra.
Munkát meg eddig 1 héten belül mindig találtam, ha csak alkalmi munkát is, de találtam...
Autó meg mindig van eladó de nem mindegy hogy 150km-re van és vmi rafinált kereskedő árulja, vagy pedig magán személy aki az ismerősöd és nem kell messzire menned megnézni.
A szerelem vak!
Ezért max egy 0km -es Alfa Romeo 75 3.0 V6 klimával és bőrbelsővel, sperrrrrel!
Oké még a w140 sel600 vagy e34-m5 is jöhet hasonló feltételekkel :D
Vagy a pár darab egyik 924gts/gtr :P
Milyen autó ? Mennyibe kerül ? Ha nem sok és nem sajnálod rá a félre tett pénzed + tudod is fizetni a szervízt+ tankolni akk hajrá
Én is úgy vettem autót 5 éve , hogy lenulláztam magam anyagilag ,de utàna lett munkám úgyhogy nincs gondom az autó fenntartásával . De am azt ne feledd hogy van az a mondás , hogy ismerős vág át a legjobban nehogy az miatt az autó miatt romoljon meg a barátság :)
Kb 5-600.000ft-os autó.
Az ismerősöm mondta hogy eladja mert nagyobbat szeretne de nem tudom még hogy mikorra szeretne másikat.
Jó autó, szép állapotú, bár részletesen nem tudom hogy kell e vmit cserélni rajta. Csak úgy venném meg ha a mostani hibáit(ha van!) rögtön meg tudom javítani és nem kell külön költségbe vernem magam meg hónapokig spórolni hogy normális kocsi legyen.
Biztosításra, átírásra van külön félretett pénzem, ezen kívül a súlyadót kell befizetni majd. Műszaki van még rajta bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!