Vennél dízel autót használtan egy benzines áráért ha amúgy keveset autózol?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 21:02
2/10 anonim válasza:
Most ki akarod robbantani a benzin-dízel vitát?
Amúgy min. 2000 ccm szívóbenzin, dízel semmiképp.
3/10 anonim válasza:
Persze. Jóval nagyobb nyomaték, 2/3 fogyasztás, ha hidegen nem kínzod, jóval több futásteljesítmény. Egy mélyen mormogó dízelnek sokkal szebb a hangja, mint egy visító, pörgő benzinesnek.
4/10 anonim válasza:
fűnyíróba benzin, autóba gázolaj
5/10 anonim válasza:
Én csakis benzinest vennék, és mindig is azt vettem.
Engem nem érdekel, hogy mi mennyit fogyaszt, hogy éppen mikor mennyi az üzemanyag ára, úgyhogy ami kell az kell!
6/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nézegettem a Thaliákat fél millió alatt és vannak amiket a közelben árulnak és 1.5 DCI motorosak.
Egyébként benzineset szeretnék mert nem nagyon autózgatok és általában a benzinesek az olcsóbbak.
2014. okt. 6. 21:28
7/10 anonim válasza:
Dizelt csak akkor veszek, ha reggel elindítom és este leállítom. Rövid távra biztos,hogy nem venném meg. Benzinest jobban kedvelem.
8/10 anonim válasza:
traktorba gázolaj, autóba benzin.
9/10 anonim válasza:
Igen. Kivéve ha valami öreg pár százezres dízelről van szó.
10/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal élvezetesebb egy dízel autó, nyomatékosabb, jobban húz. Ez az én véleményem, persze ha valaki a 2 km-re lévő munkahelyére jár vele nem biztos, hogy meghálálja a dízel autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!