Vw golf III váltó jó a vw golf IV be?
Van egy kis problémám a 4-esem váltójával, ezért lehet csere lesz a vége.
golf 4, 1,6 SR, motor: AKL
Ugyebár, itt EA827 -es motor blokkról lenne szó, amit vw hosszú ideje gyárt csak az idők folyamán máshogy "díszítette fel" (persze szerintem és a wikipedia szerint is).
problémám a következő:
- csatlakozási perem ugyanaz-e
- differenciálmű kihajtások pozíciója és méretei azonosak-e (furatok száma, csatlakozási méret). féltengelyek miatt.
csak abból indulok ki, hogy annak idején, a 1-es golfomba ami 4 sebességes volt, jó volt a 2-es golf 5-ös váltója.
ui:
egy bele illő 6 sebességes váltónak is örülnék jutányos áron :)
ja, értem te most, sz...atsz.
Én se értem ezt a Golf fanatizmust, de te egyenesen utálattal vagy a golf iránt.
de nem baj, örülj hogy, neked francia autód van és ha egy légszűrőre van szükséged, nem elég hogy, az évjáratot tudod, hanem még a alváz számot is kérik az autósboltban.
Na jó, kicsit túlzás volt a légszűrő.
Tapasztalatból tudom, apunak annak idején Renault 5-öse volt, príma kis kocsi volt. De, mikor hátsó fékpofa kellett neki és én elcsattogtam a "bótba", mondták nézzem meg milyen betű van a dobon belül(!), mert abban az évjáratban 8 (azaz nyolc) különböző fékrendszerrel szerelék a hátulját 86-ban.
Ezzel nem azt mondom a vw a király a többi másikhoz, de legalább nem kell előbb szétszednem aztán, összerakni, utána beszerezni és beépíteni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!