Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a legjobb, legprofesszionál...

Mi a legjobb, legprofesszionálisabb autómárka?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, melyik a legprofibb, legjobb, és leggyorsabb autómárka? Nekem a Peguet és a Raneult jön eszembe, mit gondoltok? Összességébe mik a legjobb márkák?

2014. okt. 1. 15:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

Előző, a béemvét már az utolsó bodzás cigány is meg tudja venni.

Inkább a Rolls-Royce.

2014. okt. 2. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:
12%

"Nekem a Peguet és a Raneult jön eszembe,"

Nekem meg pont ez a kettő kullog a sor végén, kb azonos szinten a Fiattal, meg a Skodával, Suzukival.

2014. okt. 2. 23:16
 13/18 anonim ***** válasza:
#11 egy lefingott rolls-t is meg tud venni bárki ha occsó, de attól még a rolls mint márka nem lesz szarabb, ez gyenge érv volt. Btw a rolls jelenleg BMW tulajdonban van, és sok BMW fejlesztés van a termékeikben *flies away
2014. okt. 3. 08:16
 14/18 anonim ***** válasza:
igen, tehát NEM a béembé a legjobbb.
2014. okt. 3. 08:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Értem tehát akkor a győztes a Rolls Rolls?
2014. okt. 3. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mivel ilyet nem lehet egyik márkára, egyik autóra sem kijelentei hogy legprofibb, legprofesszinonálisabb.. Olyan van hogy leggyorsabb közúti forgalomra gyáertott autó legnagyobb, legdrágább stb...
2014. okt. 4. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
A Rolls a BMW tulajdona, BMW technika az egesz auto.
2014. okt. 5. 22:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése hogy melyik a jobb. Egy Skoda Fabia is lehet jobb a Rollsnál, ha az árat vagy a fogyasztást nézzük.
2014. okt. 6. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!