Használsz télen alufelnit?
Figyelt kérdés
Egyesek szerint öngyilkosság, mások esküsznek rá. Mi az igazság?2014. szept. 30. 22:56
1/9 anonim válasza:
Télen-nyáron ugyanazt a felnit használom. Eddig nem tapasztaltam semmi problémát. Sőt az alufelni sokkal erősebb is.
2/9 anonim válasza:
Harmadik kocsim van,mindegyikre vettem a téli szettre is alufelnit.Semmi problémám nem volt a felnikkel 15 év alatt.Én csak alut fogok használni ezek után is.
3/9 anonim válasza:
mi a jó franccért lenne már öngyilkosság az alufelni?????? nem azon megy hanem a gumin.........tehát ez álltál nem értem az összefüggést
4/9 anonim válasza:
Öngyilkosság? Miért? Biztonság szempontjából nem oszt-szoroz hogy alu e a felni vagy acél. Az alut megmarhatja a só, vagy nagyobb kár ha lepadkázod, de ezek a maximális kockázatok. Az előző autómhoz csak alufelni garnitúra volt, így aztán azt használtam télen-nyáron. Semmi gond nem volt.
5/9 anonim válasza:
Persze, csak alufelnim van, acél nincs is. A festett alufelninek semmi baja nem lesz. Polírperemest nem érdemes használni, mert azt megmarja a só, és csúnya lesz. De az acélfelni is szétrohad idővel, csak azt el lehet takarni dísztárcsával, meg kevésbé sajnálja az ember.
6/9 anonim válasza:
Már miért lenne öngyilkosság? Nekem évek után sem ment tönkre az alufelni. Az acél pedig apámnak 3 év után rozsdás. Na akkor miről beszélünk?
Alufelni alatt sokan a /35-ös R19-es felnit értik. Pedig vannak normál méretű alufelnik is...
7/9 anonim válasza:
Normál méretűek is meg normál márkát kell venni.Nem a legolcsóbb kínai szarokat.Legjobb ha gyárit veszel használtan.Persze jó állapotút.Azok nagyon erősek és megbizhatóak.
8/9 A kérdező kommentje:
Az öngyilkosság költői túlzás volt, arra értettem, hogy "megmarja a só, a hidegben könnyen deformálódik".
2014. okt. 1. 18:24
9/9 anonim válasza:
Csakis alufelnit használok minden évszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!