Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SOS. Miért nem indul az autóm?

SOS. Miért nem indul az autóm?

Figyelt kérdés

Reggel még beindult. Elvittem a fiam a suliba s hazajöttem. Nem vettem észre semmi különöset indult ahogy szokott. Most akartam menni vele indítom semmi. De szó szerint semmi. A műszerfal a szokásosat mutatja amit szokott is. De még nem is berreg semmi.

Egy 2000-es Ford Mondeoról van szó ami TD.

Kérlek segítsetek két gyerek mellett kell az autó. Persze az autószerelőnk csak holnap este jön haza (elutazott)

Töltsem az aksit?

28/N

2014. szept. 30. 09:31
1 2
 1/12 kata kata ***** válasza:
Tedd fel tölteni az akkumulátort.Közben ellenőrizd az érintkező sarukat és vezetékeket mind az aksin és önindítón.
2014. szept. 30. 09:38
 2/12 anonim ***** válasza:
se kattanás semmi?
2014. szept. 30. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Vagy akksi, vagy AC.
2014. szept. 30. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Kedves Problem???.

Én az AC-t tökéletesen kizártnak tartom, szerintem itt az adagoló pumpálja az üzemanyagot.

Jó lenne tudni hogy mit csinál a kocsi a kulcs elfordítása után. Izzít ahogy szokott? Halványabbak a visszajelző lámpák?

Esetleg tolásra indulnia kell. Keress valakit aki rámér az aksira. Lehet hogy csak az önindítót kellene megütögetni.

2014. szept. 30. 12:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Ráadom a gyújtást. A műszerfal minden kijelez (aksi, olaj, kézifék, tank) rádió működik. Majd mikor indítanám csak egy kattanás. Nem berreg nem izzít egyszerűen semmi. A műszerfalon a jelzések ugyanolyan erősségűek nem halványodnak.
2014. szept. 30. 13:28
 6/12 kata kata ***** válasza:
Töltsd fel az aksit.Ha nem veszi fel a töltést akkor zárlatos lett egy cella.Műszerrel kellene egy feszültség mérés,terhelés nélkül és terhelve.
2014. szept. 30. 13:32
 7/12 szántóvető ***** válasza:
akkor nem akksi baj,az önindító körül lesz valami gond.próbáljátok meg betolni azután szerelő.
2014. szept. 30. 13:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Kezdetnek keress valakit aki megtalálja a kocsin az önindítót (a váltó előtt lesz). Kocogtassátok meg, az gyakran segít, de a vége mindenképpen szerelő lesz. Egyébként tolásra indulnia kell gond nélkül.
2014. szept. 30. 14:37
 9/12 kata kata ***** válasza:
2014. szept. 30. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Én első körben megpróbálkoznék az akkumlátor feltöltésével. 9:31-kor írtad ki a kérdést, azóta történt már valami?

De egyébként töltöttél már akkumlátort? Először a pozitívot (+) kell levenni róla, aztán a negatívot (-).

Felrakásnál fordítva! Először a negatívot kell rátenni, aztán a pozitívot.

2014. szept. 30. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!