Reggel még beindult. Elvittem a fiam a suliba s hazajöttem. Nem vettem észre semmi különöset indult ahogy szokott. Most akartam menni vele indítom semmi. De szó szerint semmi. A műszerfal a szokásosat mutatja amit szokott is. De még nem is berreg semmi.
Egy 2000-es Ford Mondeoról van szó ami TD.
Kérlek segítsetek két gyerek mellett kell az autó. Persze az autószerelőnk csak holnap este jön haza (elutazott)
Tedd fel tölteni az akkumulátort.Közben ellenőrizd az érintkező sarukat és vezetékeket mind az aksin és önindítón.
2014. szept. 30. 09:38
2/12 anonim válasza:
se kattanás semmi?
2014. szept. 30. 10:28
3/12 anonim válasza:
Vagy akksi, vagy AC.
2014. szept. 30. 12:24
4/12 anonim válasza:
Kedves Problem???.
Én az AC-t tökéletesen kizártnak tartom, szerintem itt az adagoló pumpálja az üzemanyagot.
Jó lenne tudni hogy mit csinál a kocsi a kulcs elfordítása után. Izzít ahogy szokott? Halványabbak a visszajelző lámpák?
Esetleg tolásra indulnia kell. Keress valakit aki rámér az aksira. Lehet hogy csak az önindítót kellene megütögetni.
2014. szept. 30. 12:50
5/12 A kérdező kommentje:
Ráadom a gyújtást. A műszerfal minden kijelez (aksi, olaj, kézifék, tank) rádió működik. Majd mikor indítanám csak egy kattanás. Nem berreg nem izzít egyszerűen semmi. A műszerfalon a jelzések ugyanolyan erősségűek nem halványodnak.
2014. szept. 30. 13:28
6/12 kata kata válasza:
Töltsd fel az aksit.Ha nem veszi fel a töltést akkor zárlatos lett egy cella.Műszerrel kellene egy feszültség mérés,terhelés nélkül és terhelve.
2014. szept. 30. 13:32
7/12 szántóvető válasza:
akkor nem akksi baj,az önindító körül lesz valami gond.próbáljátok meg betolni azután szerelő.
2014. szept. 30. 13:44
8/12 anonim válasza:
Kezdetnek keress valakit aki megtalálja a kocsin az önindítót (a váltó előtt lesz). Kocogtassátok meg, az gyakran segít, de a vége mindenképpen szerelő lesz. Egyébként tolásra indulnia kell gond nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!