Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi gond származik abból,...

Mi gond származik abból, hogyha kevés van tankolva az autóba? Vagy úgy mond "későn" tankol az e

Figyelt kérdés
Vagy úgy mond "későn" tankol az ember, ha már villanás közelébe van, vagy esetleg már világít? Ez árt a benzinpumpának ? Előre is köszönöm!
2014. szept. 29. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De hosszútávon árt a tanknak, ha SOHA nincs teletankolva.

2014. szept. 29. 14:14
 2/8 A kérdező kommentje:
félig szoktam általába
2014. szept. 29. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak autók, amelyek benzinpumpája érzékenyebb erre. Mivel nem fogy úgy sem több benzin, érdemes nem megvárni, míg leürül. Azért a lámpa felvillanásakor még általában 6-8 liter szokott bennük lenni, de legkésőbb akkor mindenképp érdemes tankolni.
2014. szept. 29. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:
hát az enyém elég érzékeny sajnos.. de ezek után nem hagyom addig.. mert elég nehézkesen indul, vagy beindul és le is áll, mert ugye nem szív fel elég benzint amikor már csak annyi benzin van benne
2014. szept. 29. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
2014. szept. 29. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
A baj, hogy üres tanknál a tank alján lévö koszt is felszívja, ami nem tesz jót neki.
2014. szept. 30. 06:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha mindig megvárod míg porzik a tank, akkor az AC a tank aljáról a lerakódott dzsuvát is felszívja, és végigküldi az üzemanyag rendszereden az injektorokig / porlasztókig... és egy mai motornál igencsak mikronnyi lyukakról van szó, szabad szemmel nem is látod.

Ezek eldugulnak aztán jöhet a zsebbenyúlós móka.

2014. okt. 1. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
A linkelt cikket én is kerestem, köszi. :)
2014. okt. 2. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!