Ismertek Szegeden megbízható autószerelőt?
Fél óra indítózás?..az valószínűleg nem az akksi hibája lesz hogy lemerült tőle..
Én egyetlen szerelőben sem bízok,kihívnám az autóklubot,hogy állapítson meg valamit..
Mindenekelőtt vess egy pillantást az üzemanyagszint-jelzőre.
Ha nagyon kevés benne,akkor már nehezen kapja fel,és azis jórészt a tank alján összegyűlt dzsuvából áll.
-EZ a 190 padlóra tett..
Motorgenerál volt váltócserével?
Több mint 3/4-ig van az üzemanyag, másfél hete tankoltam, Mol kútnál.
Először teljes kipufógórendszer csere, gyertyákkal. Utána, mivel az új kipufogót rosszul rögzítették és kiégette az üzemanyag tankot, tankcsere, és üzemanyagszűrő csere, majd a márkaszervízben hűtővízérzékelő csere (eltárolt motorhiba), gyújtáselosztó fedél csere, majd teljes gyújtáselosztó érzékelő csere, mely maga az alkatrész 50 ezer ft volt. Összesen 190-et fizettem 3 szerelőnek. És két hónapig gond nélkül ment a kocsi, semmi gyanús jel nem volt.
Azért gondoltam az akkura, mert csaknem 3 éves, és nagyon kicsi az akkumulátor, ami a kocsiba fér, és a korábbi akkuk csak 1,5-2 évig bírták (egyiket sem Tescoban vettem, mindet szerelőnél), tehát ez már úgymond túlteljesített. De lehet, hogy hülyeség.
Mindegy, a lényeg, hogy kell valaki, aki kijön és megnézi. Holnap hívom az autóklubot. És köszönöm a segítséget.
Soha ne vidd márkaszervízbe,mert ami ott megy,az legalizált rablás.
Nekem a vadiúj autót muszáj volt odavinnem,szépen le is cserélték az olajat,ahogy kell.
35 ezerért.Ebből az olaj volt 8 ezer,szűrők 2 ezer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!