Mit gondoltok az új Volvo c30-ról?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 11:31
2/7 anonim válasza:
Nagyon tetszik :)
A belső és külső design nagyon elvan találva szerintem. Egész jól megy, ahhoz képest hogy nem egy versenyautó. Kicsi (és tehetősebb) családok biztos nagyon meg lesznek vele elégedve :)
Mire lesz rá pénzem, már 1 milkáért meg lehet majd venni :D
3/7 A kérdező kommentje:
álmaim autója....
kár, hogy ilyen drága
de majd egyszer!! :)
2010. jan. 21. 12:01
4/7 anonim válasza:
nekem a hátso része nem tetszik!
de ez az én véleményem! sztem az s40-es ami jo,
5/7 anonim válasza:
álmaid autója neked is? :)
mikor legelőször láttam, azt mondtam rá hogy fú de csúnya :DD aztán úgy megszerettem, hogy a Volvo Konfigurátorában csináltam egyet, és el is mentettem :D
Mikor az ,,alkonyatos" típusú C30ast leváltotta a mostani, nagyon le voltam törve, de rájöttem, hogy az újfajta sokkal menőbben néz ki :D
6/7 anonim válasza:
Nekem pont az az "alkonyatos" fajta tetszett meg nagyon. Mondtam is a páromnak, hogy nem adom fel, lesz ilyen autónk. Mást nem akkor, ha már a roncstelepen lehet csak összeszedegetni! :D
7/7 anonim válasza:
Nekem az alkonyatos fajta van, még színben is, bár nem azért hanem mert szerintem egyedül ezüstben szép ez az autó, úgy viszont nagyon. Az új elsőre nem tetszett, mostmár jobban tetszik, de ami a lényeg...: 1.6 os benzinesem van, ilyet ne vegyetek!!!!!!!!!!! ( azzal együtt h imádom az autót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!