Parkoltam az ut szélén és egy autós elvitte a tükrömet meg a kisablakot, használhatom igy az autómat?
Figyi ha elég tökös vagy... Egy haverom kínai nőjének lelopták a tükreit a 8. kerületben, plusz a tolatókamerát is kilopták, meg a díszléceket is elől-hátul. Egy E Mercedes... Az így járkált vele m mindenhova amíg meg nem csináltatta.
A bal oldali tükör kötelező amúgy. A tükör teljesen szét tört? Nem tudod visszaragasztani? A tükörlapnak pedig tedd oda az otthonit addig. Az a lényeg, hogy legyen tükör ott.
De kisablak? Ez egy Lada? Mert akkor simán megoldható amit írtam. Budapest belvárosában az ilyesmi rendszeres..
307 es rözsó :) és a tükör tényleg 1 az 1 ben letört... többek közt.. szoval nem szó szerint vitte el .. elnézést ha rosszul fogalmaztam.. szoval belém jött és letört mionden ami kilógott az ajtó sikjából plusz kivitte azt a kis ablakot ami a tükörnél van :)
de a lényeg akkor hogy szabájosan nem mehetek vele :S ez a baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!