Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen sok a gazdag gyerek?

Ilyen sok a gazdag gyerek?

Figyelt kérdés
Apuci-anyuci megveszi neki a méregdrága BMW-t, Audiot, erre nekünk ezt kell itt olvasgatni, hogy most 5000-res motorral vegye vagy 8000-essel. Ennyire sok pénzük van apuciéknak? Vagy hanukáznak?

2014. szept. 23. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
hogy milyen motorral? lovesed sincs, ugye?
2014. szept. 23. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Felteszünk egy lábasban vizet forrni.

[Nokedli recept]

2

Az összetevőket egy edénybe mérjük.

[Nokedli recept]

3

Fakanállal, kívülről befelé irányított mozdulatokkal, lassan, csomósra keverjük a galuskatésztát. Ha túl kemény lenne, kis vízzel még lágyítható.

[Nokedli recept] [Nokedli recept]

4

A nokedliszaggatót a víz fölé tesszük, beleöntjük a nokedlitésztát, és vízszintes mozdulatokkal a forrásban lévő vízbe szaggatjuk a nokedlit.

[Nokedli recept] [Nokedli recept] [Nokedli recept] [Nokedli recept]

5

Ha a nokedlik feljöttek a víz színére, valószínűleg már jók is. Figyelem! Ha túlfőzzük a nokedlit, lisztes íze lesz!

[Nokedli recept]

6

A készre főtt nokedlit folyó vízzel átmossuk, lecsöpögtetjük, és szervírozzuk.

2014. szept. 23. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Talán ez a csórók oldala is?:P

Mit izgat téged mások anyagi helyzete?:O Én lexarom.

2014. szept. 23. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem a gazdag gyerek sok, hanem az olyan olvasó, aki nem képes megkülönböztetni egy igazi kérdést egy kérdéssel vetíteni akaró, sosemvolt kitatlált autóról kérdező Pistike kreálmányától
2014. szept. 23. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Bírom, hogy ebben az országban ha valaki nem full csóró, akkor az biztos bűnöző, maffiózó, csaló, vagy az aoucija az, és biztos az vesz meg neki mindent.

Van ilyen is, és van aki tanult/tehetséges/okos/szerencsés, és megteheti, hogy sok pénzt költsön autóra. Nem kéne állandóan irigykedni, és más dolgával foglalkozni.

2014. szept. 23. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Képzeld azt el kérdező, hogy tudással is lehet kaszálni, még Magyarországon is. A szüleim felső középosztálybeliek, de egy fillért nem adtak nekem 18 éves korom óta. 23 vagyok, még tanulok, bejártam már a fél világot egyedül (nézelődtem, hogy hogyan élnek máshol az emberek), két éven belül elfog indulni a saját cégem, csak arra várok, hogy egy kicsit még megnőjjön a forgalmam. Így is lehet. ;) Irigykedés helyett inkább képezd magad, tanulj és nyisd ki a szemed.
2014. szept. 24. 10:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok és már 3 cégem van ;) ;) ;) ;) ;)
2014. szept. 24. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát persze. :)
2014. szept. 24. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5, én nyertem! Az egyik egy nokedligyár. Van a járműiparhoz is kötődő, futófelületvégtelenítő üzemem is.
2014. okt. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!