Honda Dio Af 27 robogón, az első lámpa csak akkor világít ha a kapcsolót fel kapcsolom?
Figyelt kérdés
Elvileg nem úgy kéne lennie hogy ha beindítom a motort akkor alapból helyzet jelzők világít, ha felkapcsolom akkor erősebben( tompított fényszóró szerű)? Mert én úgy tudom hogy ha nem kapcsolom fel, de beindítom akkor helyzetjelző ha felkapcsolom akkor tompitott(vahy reflektor).2014. szept. 23. 11:33
1/4 kata kata válasza:
Ha jól emlékszem 2004 vagy 2005-től gyártottakon már előírás volt indítás utáni tompított fényszótó.Az sr 50-em már ilyen,kapcsoló nélküli.Van aki átalakította egy kapcsoló beszerelésével és ő kapcsolgatja amikor akarja.Van duplaszálas izzós,annak kétállású kapcsolója van.Tompított és fényszóró.Az egyszálas izzóknak csak egyállású kapcsolójuk van,tompított.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ment a zöld kéz! Az enyém 2000 előtti, szóval akkor valószínű hogy csak ez az 1 világítása van :/
2014. szept. 23. 16:57
3/4 szerencses85 válasza:
Nekem az AF27-esemen ha beindítom, tompított, és refire lehet átkapcsolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Majd akkor megnézek egy új izzót ebbe lehet hogy azzal van valami baj. Köszönöm a valaszt.
2014. szept. 23. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!