Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 35kw motor milyet? Többi...

35kw motor milyet? Többi lent. Használható véleményekre megy a zöld.

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy most csinálom a 35kw azaznaz a2 jogsit. Már 4 éve motorozok derbi gpr em volt. Valami olyan motorot szeretnék ami legfőképp városban használnék de viszont mostmár szeretnék nyaranként az ismerősökkel szlovén-osztrák túrákra is menni. Apa egy nagyobb testű robogóra gondolt pl mayesti 400 de én valami váltósban inkább. Szeretném ha lenne szélvédelme. Honda nc700x ami bejön de eléggé drága még. Kb 1milla lenne a max. Mit ajánltok?

2014. szept. 20. 17:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Honda nc700x nekem is tetszik, meg jó is acélra. Viszont ennyi pénzből én mégis inkább egy KTM 390 Duke-ot vennék. Városban jobb, sőt sokkal jobb, túrázni meg majdnem úgy lehet azzal is.
2014. szept. 21. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!