Mért nem taniccsák meg az autósiskolában hogy ha sárgával átfestik az út sávjait akkor azt kell követni?
"taniccsák", mi?
Ezért kell a jogsihoz 8 általános, hogy ezeket megértsd magadtól, de látom neked az sincs meg. Hogyan szereztél mégis jogosítványt?
Tanítják amúgy. Forgalmi rend változásnak az útburkolaton bizony sárga a színe.
Nekem is már volt sokszor, hogy belémjöttek volna, ha normálisan követem a sárgát. Mert a másik kretén meg a fehér után ment. Csak nekem nincs olyan, hogy majdnem, mert ilyenkor soha nem megyek autó mellett. A korábbi egy majdnem miatt már több mint 4 éve így csinálom. Azóta van jogsim is.
" de nekem nem tanították és a kressz vizsgán a képes feladatok között sem volt egyetlen egy ilyen sem hogy most akkor melyik a helyes"
Ma te leszel az elrettentő példa :P
Ezért szoktam mondani mindig, hogy tessék venni/letölteni egy Kresz könyvet, elolvasni nem csak a teszteket nyomatni. Íme egy egyed, aki legálisan közlekedik közöttünk és nincs tisztában az útburkolati jelekkel sem..
Visszaemlékezve nálunk sem volt ilyenről szó, de nekem ez evidens, tehát nem is akadok fent rajta.
A kreszre visszatérve, főleg B kategóriához. Majd ha nem lesz bent biciklis meg gyalogos idióta kérdés, akkor esetleg elolvasom. Édesapám kamionos, amikor nyomattam a programot, ő is odaült a géphez, b kategória: sikertelen, C+E-nél meg az összes vizsgatárgy, szinte hibátlan. Ja hogy ott nem volt kérdés, hogy biciklivel hogyan mehetsz.
A való életben ha érted egy kicsit a kreszt, bőven elboldogulsz, belejössz menet közben.
A sárga csík (főleg ha girbegurba) régen az ökrösszekér nyomvonalát jelezte. Ma már szinte egyáltalán nem használnak ökröket járművontatásra, így ez a jelzési mód felszabadult, ma már azt jelenti, amit fentebb írtak.
Örülj annak, hogy úgy sikerült megtanulnod, hogy közben nem keletkeztek mindenféle, egyéb színekben pompázó csíkok az autód oldalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!