Hondura kérdése:
Gyürücsere vagy semmi? Gilera runner 50 Purejet 2008
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudja valaki itt,hogy hogyan lehet megtudni azt mikor kell gyűrűt cserélni gilera runner Purejet 50-ben 2009-es?
Most cseréltem le az hajtásszíjat,és feltűnt,hogy kézzel is lazán áttudom tekerni a főtengelyt!Az ellenállás minimális(mikor átfordul a holtponton!!! )
Vagy ez normális a Purejet-nél?
Emlékeim szerint azért kellene némi erőfeszítés,ahhoz,hogy átforduljon.Gondolok itt a kompresszióra.
De indul a gép rendesen,bár mikor bemelegszik kb.0,30 perc után kicsit csörög
2014. szept. 19. 10:16
1/2 anonim válasza:
hát az a kicsit csörög , nem jó jel , és jobb lenne ha most ránéznél, de azt nem értem milyen gyűrűre gondolsz, nekem is volt csörgő hang, de mivel nem néztem rá majdnem 50 ezrembe lett az egész kár .....hajtókar belső tűgörgője ment szét, 2 hengerszettet tönkrevágott mire észrevettem, hogy onnan jönnek a fémszilánkok....úgyhogy új főtengely szimeringek, csapágyak ,hengerszett megint ...nem volt olcsó mulatság, szóval ne halasszad
2/2 A kérdező kommentje:
Ami a dugattyún asszem 2 db van rajta,de típustól is függ,láttam már egy gyűrűs dugattyút is!
Neked is gilerád van?
2014. szept. 19. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!