Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az autó tényleg 0 litert...

Ez az autó tényleg 0 litert fogyaszt ha 50 alatt megyünk vele?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 18. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha van delej az akksiban, akkor még az sem kizárt. De azt ugye tudod, hogy az áram sincs ingyen...
2014. szept. 18. 23:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Amig az akksi tart, de kivancsi lennek, mennyi az elettartama?!
2014. szept. 19. 00:25
 3/13 A kérdező kommentje:
de a villanymotor tölt mikor bekapcsolja a rendes motort, nem ?
2014. szept. 19. 00:33
 4/13 A kérdező kommentje:
miért, nem jók a hibrid autók? vagy csak ez ,mert nagyon olcsó?
2014. szept. 19. 00:34
 5/13 szántóvető ***** válasza:
42%

a legújabb BMW hybrid alig fél literrel fogyaszt kevesebbet a dízel BMW-hez képest.

ez a baj a hybriddel,ugyanúgy benyeli az üzemanyagot tehát kijelenthető hogy parasztvakítás az egész.

ennek sem lesz olcsóbb az üzemeltetése mint egy sima benzinesnek.az akksi már nem garanciás,ha cserélni kell az sokba fog kerülni.

2014. szept. 19. 02:52
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Közel 10 éves autónál nem tudom milyen állapotban lehetnek az akkumulátorok. De nem tartom kizártnak, hogy rövidesen cserére szorulnak. Egy hibridben pedig nem kis kapacitású akkuk vannak, amiknek a cseréje nem olcsó mulatság...
2014. szept. 19. 08:51
 7/13 A kérdező kommentje:
értem :/ csak azért gondoltam hogy olcsóbb az üzemeltetése mert nagyapámnak is hibridje van (toyota), 8milláért vette és kb 2,5 litert fogyaszt 100 on
2014. szept. 19. 10:52
 8/13 anonim ***** válasza:

a plug-in hibridek tudnak olyan fogyasztást, de csak rövidtávon

olyan az autó, hogy otthon bedugod a konnektorba, feltölti az akksit, és el tudsz menni mondjuk 20km-re lévő munkahelyedre meg haza, és ezalatt nem indul be a benzinmotor, így 0 literrel tudsz közlekedni, de mikor hazaérsz megint vissza kell dugni a konnektorba, különben másnap már lemerül az akksi, és be kell indulnia a benzinmotornak, igazából minden szempontból ezek a legjobbak jelenleg, mert rövidtávú használat amúgy se tesz jót a belsőégésű motornak mert nem tud bemelegedni, hosszútávon meg úgyis jó fogyasztási értékeket lehet elérni minden autóval

a városi araszolás és a hideg dobja meg leginkább a benzin fogyasztást, ezért tök jó az ilyen hibrid, mert munkába el tudsz járni 0 literrel, és nem is használódik a benzinmotor, ha meg hosszabb útra mész, beindul és nem maradsz ott sehol, mint egy full elektromos autóval...

2014. szept. 19. 13:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Hibrid rendszerben a Honda nem olyan jó. Ha ilyen autót akarsz, akkor Priusokat nézegess.

A BMW hibridjeit meg hagyjuk, egy 3 literes benzinmotorhoz tettek egy villanymotort hogy megmutassák ők is tudnak ilyet. Egy Toyota hibrid viszont elég jó, kevesebbet esznek mint a dízelek és nincs bennük a sok rizikós alkatrész (váltó, lendkerék, turbó...)

2014. szept. 19. 14:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Off, csak gondoltam megemlítem, hogy a Priusoknál az akkumulátorra élettartam garancia van, és nem csak egyben, hanem cellánként is cserélhetőek!
2014. szept. 19. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!