Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt az autót így átengedik a...

Ezt az autót így átengedik a következő műszakin?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel láttam egy kocsit. Valamilyen kis autó volt, a márkáját nem tudtam megfigyelni, de a kérdés szempontjából lényegtelen is.

A küszöbök úgy el voltak rohadva, hogy konkréten nem volt küszöb egyik oldalon sem. A helyét pedig purhabbal nyomták ki. De azt is lehető legigénytelenebbül. Hagyták lecsöpögni, utána meg úgy hagyták, jó lesz ez így... Semmi festés, még csak formára sem vágták.

Ez így átmegy műszakin? Én már azon szoktam parázni, ha valahol egy csavarfejen az alvázon meglátok egy gombostűfejnyi felületi kezdődő rozsdafoltot.

2014. szept. 18. 09:48
 1/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Elvileg nem, gyakorlatilag meg bármi lehet. Azért majd ecsettel ráfestenek, mert le is kell fotózni. De még mindig olcsóbb "áttolni", mint megjavítani.
2014. szept. 18. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden autót átengednek, ha adsz rongyot.:P
2014. szept. 18. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:

átfog, haver véletlen nem huzott be 1 lukat, de mar idő volt, ragasztó, lefujta szinre XD

naná h átment, amugy se nagyon piszkaljak, mg kell mondani neki, ha leba az uj festéket, ő fogja ujra festetni :D

2014. szept. 18. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószinüleg nem az utóbbi két évben rozsdázott be ennyire, tehát valószinüleg egyszer már atment.
2014. szept. 18. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
átengedni át engedik ,de ha az útszéli kontroll ki veszi akkor újra vinnie kell. de ott már szigorúak!
2014. szept. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!