Menetközbe váratlanul leállt az autó motorja és azóta nem is tudom újraindítani. Szerintetek mivel lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Tegnap menet közben mikor egy piros lámpához lassítottam minden előjel nélkül leállt a motor. Próbáltam újra indítani, de nem ment. Egyébként mindig pöccre indult. Aztán megpróbáltuk gyorsan betolni, de nem sikerült. Kettesbe rakva a kuplungot felengedve mintha kisebb ellenállást fejtett volna ki a kocsi mint egyébként (volt már hogy be kellett tolni, és akkor nehezebb volt). Az indítómotor működik, a vezérműszíj forog, a benzinpumpa is megy, de az autó nem indul. A gyertyákat és a gyújtáskábeleket éppen két hete cseréltem ki és azóta már négyezer kilométert mentem vele gond nélkül. A gyertyapróba is meg volt, szikrázott, így gondolom a gyújtáselosztóval sem lehet baj. Ja és benzin is van benne. Egy 2000-es évjáratú renault twingoról van szó. Ötletek?2014. szept. 17. 21:51
1/4 anonim válasza:
Ilyen régen nálunk is volt egy sok éves autóval.
Nem szívta fel az üzemanyagot.
Nálatok talán ez, de lehet, hogy más probléma van.
Vontassátok el egy szerelőhöz.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is az AC pumpára gondoltam, de már megnéztem és működik.
2014. szept. 18. 20:36
4/4 anonim válasza:
vidd szerelőhöz ezt sok minden okozhatja! milyen szine a szikrának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!