Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 6 hengeres benzin motorfel...

Bmw 6 hengeres benzin motorfelújítás mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
anyag+munkadíj esz az olajat kék füst e39-es

2014. szept. 17. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A sima, egy Vanosos M52 nikasilos, nem hüvelyes. Az M52TU dupla vanosos tudomásom szerint hüvelyes. Az amerikai M52 pedig vasblokkos. Hallottam olyat, hogy az angoloknál is volt vasblokkos, de nem tudom ez igaz-e.

A generál szerintem ésszerűtlen összeget emésztene fel. A bontott motorban van egy kis lutri, de olyan bontóst kell keresni, akinél indítható.

2014. okt. 17. 14:59
 12/14 A kérdező kommentje:
ez a nem ésszerű költség mennyi generálnál mennyi?
2014. okt. 17. 15:03
 13/14 A kérdező kommentje:
kelet mo-n tud valaki valakit aki tud ilyeneket javítani és kb mennyi egy ilyet megjavítani nagyságrendileg?
2014. okt. 17. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha kopott a blokk, akkor kuka. Nem emlékszem már, mennyit mondtak a bevonatolásra, de leesett az állam.

Nem tudok neked árat mondani, mert nem csináltattam még, de több százezer forintra gondolj. Ha pontosabbat akarsz, akkor kérj árajánlatot több helyről. Illetve konkrétan ott érdemes azt is megkérdezni, hogy képesek-e szakszerűen, garanciával javítani ezt a motort.

2014. okt. 17. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!