Ha meg akarom éppíttetni a halálos iramban filmből a Jettát, melyik céghez érdemes fordulni magyarországon?
E-mailben ilyet én sem vennék komolyan. Csak személyesen beszélnék az illetővel, hogy el tudjam dönteni, nem csak szórakozik velem, hanem tényleg érdemes időt és energiát fektetnem abba, hogy utánanézzek, hogyan lehet ezeket az alkatrészeket beszerezni.
Szerintem 5 milla egyébként kevés lesz rá, főleg a munkadíjat nézve.
Ó, én nem olvastam el, csak az utolsó komment után, és tényleg, minek? :) Az is lehet egyébként, hogy nincs köze a turbóhoz ennek, és teljesen más alkatrészről van szó. Mert a turbót nem is tudom, hogyan lehetne "időzíteni", az ha jön a kipufogógáz pörög, ha nem jön, akkor kevesebbet pörög. Hiába nyomsz gombot, hogy "Na most töltsél, gecó!!" :D alacsony fordulaton, nem fog semmi sem történni.
Egyébként kérdező, te elolvastad a cikket?
Idézek: "...over 150 000 USD were spent..." 150 000 USD, bakker, az 35-36 millió forint!!
Ehhez képest az 5 millió forint elég nevetségesen kevésnek hangzik. (nem bántás, 5 millió forint rengeteg-rengeteg pénz, és respect, hogy ennyit összegyűjtöttél!!)
Ezért nem állnak veled szóba, most már sejtem :) Odaírtad, hogy 5 millió forintot szánnál egy majdnem 10-szer annyiba kerülő beruházásra azzal a kitétellel, hogy 100%-ban ugyanilyet akarsz - komolytalannak tűntél a szemükben.
Rálátás és tapasztalat nélkül a "szerintem" elég rossz érvelésnek hangzik :)
Vajon abban a 10 000 EUR-ban a munkadíj is benne van? Mert nagyon jól hangzik, hogy egy műhely összerak ennyiből egy hét nyelven beszélő kocsit, és reklámfogásnak megteszi. De ha az "utcáról" bemegyek, akkor nekem nem nagyker áron fogják adni az alkatrészeket, és a munkadíjat is nekem kell kifizetnem, amit a 10k euróba ugye nem fognak beleszámolni, mert nekik az "ingyen" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!