Melyik az a max sebesség amivel lakott terülketen belül állítottak meg autót?
Figyelt kérdés
a neten sehol sem találom remélem h ti ügyesebbek vagytok :'D km/h-ban lenne a legjobb előre is köszi :)2014. szept. 16. 15:41
11/12 anonim válasza:
én meg egyszer mikor gyerekkoromban átsétáltam az út egyik oldaláról a másikra, elnéztem előtte jobbra, balra, nem jött semmi, jobbra legalább 300 méterig belátni az utat és mielőtt átértem egy kretén az ezres gixerjével legalább 150-el húzott el mögöttem vagy 1 méterre, nemsokkal mögötte meg egy rendőrautó üldözte több kevesebb sikerrel, bár inkább többel mert utólag megtudtam az a kretén egy rendőr fia így ők is jól ismerik a motorját, főleg hogy a rendszám is rajta volt, azóta már börtönben csücsül ez a kedves fiatalember, persze nem a gyorshajtásért.
12/12 anonim válasza:
Gugliztam, de nincs erőm átnézni minden találatot, ez kb a 4. volt:
"2011. április 7-én, Zalaapátiban, lakott területen belül, 142 km/h-t mért a traffipaxberendezés egy BMW elhaladtával, míg a megengedett legnagyobb sebesség 50 km/h. 300 ezer forint a közigazgatási bírság összege, mivel 92 km/h-val lépte túl a megengedett sebességet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!