Mi a véleményetek ezekről a bmw-kről?
Szerintetek milyenek megérik?:)
nekem a piros tetszik jobban, de nem sok picit a 220k km-er?
Ahha megéri. Rikárdoéknak a c putriba megéri.
Nehogy már 225-ért vegyél BMW-t.
Ember térj észhez...
Az e30 még 500-ért is rizikós az e34 meg... hagyjuk is.
Ez a tipikus csóró vagyok de azért kikönyökölök a Bömösből mer az menő.
Én is BMW-t veszek de e46-ot és 1,5 ből.
Ja és nem 318i-t hanem minimum 25i-t.
Képzeld saját magam összespóroltam 600.000 forintot egy autóra 4 év alatt.
17 évesen egy G Astrával jártam ami még megvan és használom.
Jövőre mire 19 leszek meg lesz az 1,5 mert havi 130-at megkeresek, plusz a mostanit eladom.
Diákmunka 85 netto, netes kereskedés meg szülőktől havi pár ezer zsebpénz 45 megvan.
Figyelj, én nem akarlak lebeszélni, én is ilyen voltam 17 évesen, és nem feltétlenül rossz választás mondjuk az 520i, ha mindig van 20-30 ezer forintod egy-egy alkatrész pótlására. Én az 520i-t ajánlom, de sokat fog enni, és ennyiért örülj, ha a km óra megy, ne nézd az extrákt, mert azok már nemigen működnek. És nagyon vigyázz, mert ennyiért sokszor olyat árulnak, amin szinte semmit sem fog a fék, folyik belőle a benzin, a felfüggesztése olya, hogy leesik az útról...
Próbáld ki, ha szépen megy a motor, és legalább meg tudsz állni vele, akkor vedd meg, ennyiért nem várd, hog ne legyen rozsdás, stb.
Ja és a kilómterrel ne törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!