Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha dt 80 nagyon nehezen...

Yamaha dt 80 nagyon nehezen veszi az ürest mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
yamaha dt 80 lc2 nehezen ltaálom benne az ürest amikor leállítom a motort akkor könnyebben megtalálom de aming beindítom és állóhelyzetben próbálom üresbe rakni egy folytában vagy 1 vagy 2 mi lehet a hiba ?

2014. szept. 14. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a bajom, ezért amikor megállok vele, akkor leállítom és csak utána rakom üresbe a motoromat.
2014. szept. 14. 16:28
 2/3 anonim válasza:
Dettó. Olajcsere után lett ilyen, pedig nem gagyi az olaj. (Castrol syntrans) Valaki megmondhatná, mi lehet ez.
2014. okt. 13. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én még nem szedtem szét a váltót, de lassan eljön az ideje, ugyanis többször előfordul, hogy első induláskor nem tudom sebességbe rakni és be sem indul. Mintha kiakadt volna a váltó, pedig normálisan állítom le mindig. Lehet, hogy már nincs benne olaj, de lehet, hogy kopott a szerkezet.
2014. okt. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!