Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan indítsam be a traktort?

Yepp1999 kérdése:

Hogyan indítsam be a traktort?

Figyelt kérdés
Van egy Zetor (Cristal) 12045-öm amit nem tudok beindítani.A motorja IFA ,és sorpárhuzam kapcsolós ,én elég sok lehetőséget végigpróbáltam a bekötésekkel ,de sehogy nem indul ,de még csak az önindító sem kap be ,ennek ellenére a lámpák ,és az ablaktörlő működik.Én már kifogytam az ötletekből ,ezért Titeket kérdezlek meg ,Mit tegyek?

2014. szept. 13. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy bedöglött a párhuzamkapcsoló?
2014. szept. 13. 22:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Minden lehet.:/
2014. szept. 13. 22:15
 3/9 Draxx válasza:
Mit keres putyin a kulcsszók között?xD
2014. szept. 15. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:

A szilvásbuktát már meg se kérdezed? :)

Amúgy mostanában elég sok az ukrán-orosz konfliktussal kapcsolatos kérdés ,így gondoltam több ember látja.

2014. szept. 16. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Na mire haladtál? :D IFA motoros? Nem az eredeti van benne? :O
2014. szept. 16. 20:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyenlőre semmire se mentem ,az önindító nem akar fordulni ,de a légkondi működik :D Amúgy ,de az eredeti motor van benne.
2014. szept. 19. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:

"az önindító nem akar fordulni ,de a légkondi működik :D Amúgy ,de az eredeti motor van benne."

Próbáltad az említett párhuzamkapcsolót? Vagy az indító kapcsoló a rossz, satöbbi.

Szerintem jobban járnál egy hozzáértő segítségét kérni, ráadásul a távgyógyítás sem működik. :) (Amúgy a kristály jól működik?)

2014. szept. 19. 21:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam már az említett hozzáértőt is ,de ő sem tudta(40 éve traktorozik) ,és igen a sorpárhuzam kapcsolót is próbáltam ,amúgy nem távgyógyítást kértem ,csak ötleteket:)
2014. szept. 19. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:

"Igen próbáltam már az említett hozzáértőt is ,de ő sem tudta(40 éve traktorozik)"

Mondjuk én valami villamossági szerelőre gondoltam de mindegy, aki megméricskélnémiért nem megy áram oda, satöbbi. Lehet a kapcsoló (indító gomb) akár, szóval tényleg sok minden lehet.

Amúgy érdemes még 12045-öst venni?

Azt

2014. szept. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!