Tudtok a forma 1-nél izgalmasabb autosportot mondani?
Az utolsó pár futam azért már kezdett élvezhető lenni, de talán a sprintversenyek és a fordított rajtrácsos futamok érdekesek lehetnek, mikor a favorit pilóták a 6.-8. helyről gázolnak át az előttük lévőkön. Ilyen pl a WTCC és a Truck EB is. Mindkét mezőnyben van magyar versenyző és mindkét sorozatban jól szerepelnek, utóbbiban Kis Norbi bajnokesélyes is. A Kamion EB Németországban egy hétvégén volt az F1-es futammal és kb 3x annyian mentek ki a Kamion EB-re mint az F1-re. Ez azért elmond valamit.
Ennek ellenére én nézem ezt az elb*szott Formula 1-et és továbbra is a Ferrarinak szurkolok annak ellenére, hogy szerintem a Wiliams sorsára jut, akik kb 10 évig sehol nem voltak.
DTM halal unalmas.
Amugy az utobbi par evben az F1 kifejezetten jo lett, szerintem most van az aranykora. Regebben sem volt izgalmasabb, sot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!