Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hejre lett rakva a vezérlésem...

Hejre lett rakva a vezérlésem mert odébb raktuk az egyik tengelyt egy foggal jóljár azóta a motor de amint megcsináltuk világítani kezdett a motorvezérlő lámpa mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Opel astra g 1.4 16v

2014. szept. 12. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lámpa nincs. Az csak egy hibát jelez amit ki kell olvastatni.
2014. szept. 12. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
A " Motor" lámpa elég sok mindenre kigyulladhat.Ki kell olvasni.Nekem turbó nyomás érzékelő szenzor hibára világított állandóan.Lehet valami csatlakozót elmozgattatok...arra is hibát jelezhet attól függetlenül hogy az az alkatrész jó...
2014. szept. 13. 07:12
 3/7 anonim ***** válasza:
De EGR szelep hibánál is az világított...ahogy azt előttem már 9mm megírta,motorvezérlő lámpa nincs...általános motorral kapcsolatos problémáknál a "motor " lámpa világít...
2014. szept. 13. 07:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem heLYre raktátok?

Egy ilyen hibát nem hagyhattam szó nélkül...

2014. szept. 13. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
"check engine" lámpának mondjuk, mert vannak autók ahol ez a felirat jelenik meg akár a motor szimbolikus piktogramjával együtt, akár önmagában. Lényeg az hogy most sincs jól összerakva a vezérlés, csak jobban, de alapvetően az a gond hogy nincs a főtengely és a vezérműtengely pontosan szinkronban egymással. VAGY valamelyik jeladónak megsértettétek a vezetékét esetleg a csatlakozókkal van valami gebasz. Ilyenkor a motor "vészüzemmódban" működik, nem adja le a teljes teljesítményét.
2014. szept. 13. 09:16
 6/7 A kérdező kommentje:
A könyvében úgy írja hogy motorvezérlő rendszer és elindulásgátló egyébként négyezernél letilt, deamikor elvolt rakva akkor miért nemvilágított de megnéztem a vezérlést nincselrakva sehol és helyesen azért nem írók mert telefonon vagyok fent és nincs nagytürelmem irosgatni vele nézzétek elnekem.
2014. szept. 13. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami gond pedig van. Sok autónál célszerszám nélkül NEM LEHET pontosan összerakni (és beállítani) a vezérlést, különösen igaz ez a DOHC vagyis dupla vezérműtengelyes motorokra.
2014. szept. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!