Hejre lett rakva a vezérlésem mert odébb raktuk az egyik tengelyt egy foggal jóljár azóta a motor de amint megcsináltuk világítani kezdett a motorvezérlő lámpa mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Opel astra g 1.4 16v2014. szept. 12. 20:28
1/7 anonim válasza:
Olyan lámpa nincs. Az csak egy hibát jelez amit ki kell olvastatni.
2/7 anonim válasza:
A " Motor" lámpa elég sok mindenre kigyulladhat.Ki kell olvasni.Nekem turbó nyomás érzékelő szenzor hibára világított állandóan.Lehet valami csatlakozót elmozgattatok...arra is hibát jelezhet attól függetlenül hogy az az alkatrész jó...
3/7 anonim válasza:
De EGR szelep hibánál is az világított...ahogy azt előttem már 9mm megírta,motorvezérlő lámpa nincs...általános motorral kapcsolatos problémáknál a "motor " lámpa világít...
4/7 anonim válasza:
Véletlenül nem heLYre raktátok?
Egy ilyen hibát nem hagyhattam szó nélkül...
5/7 anonim válasza:
"check engine" lámpának mondjuk, mert vannak autók ahol ez a felirat jelenik meg akár a motor szimbolikus piktogramjával együtt, akár önmagában. Lényeg az hogy most sincs jól összerakva a vezérlés, csak jobban, de alapvetően az a gond hogy nincs a főtengely és a vezérműtengely pontosan szinkronban egymással. VAGY valamelyik jeladónak megsértettétek a vezetékét esetleg a csatlakozókkal van valami gebasz. Ilyenkor a motor "vészüzemmódban" működik, nem adja le a teljes teljesítményét.
6/7 A kérdező kommentje:
A könyvében úgy írja hogy motorvezérlő rendszer és elindulásgátló egyébként négyezernél letilt, deamikor elvolt rakva akkor miért nemvilágított de megnéztem a vezérlést nincselrakva sehol és helyesen azért nem írók mert telefonon vagyok fent és nincs nagytürelmem irosgatni vele nézzétek elnekem.
2014. szept. 13. 20:42
7/7 anonim válasza:
Valami gond pedig van. Sok autónál célszerszám nélkül NEM LEHET pontosan összerakni (és beállítani) a vezérlést, különösen igaz ez a DOHC vagyis dupla vezérműtengelyes motorokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!